O NAMA

            Nikola Aleksić

Evo i nekoliko reci o meni: Aktivno se bavim muzikom od svoje 6-te godine a ucenik sam bio „Nikole-Koki-a“ , jednog od najtalentovanih i najuspesnijih muzicara u regionu. Sada mi je 17 godina i zivim u Kumanovu (Makedonia) sa svojom porodicom gde pohadjam Tehnicku Skolu „Nace Bugjoni“ takodje u Kumanovu.

Klavijature sam poceo da sviram jos od svoje trece godine gde sam pronasao svoji kutak za zabavu, zadovoljstvo i uzivanje. Klavijature su mi prirasle za srce jos od malih nogu i aktivno se bavim muzikom od prvog dana kada sam seo da sviram svoju prvu klavijaturu kada sam imao samo 3 godine.

Svoje slobodno vreme mahom provodim uz muziku time sto sviram, kreiram i sastavljam nove i korisne stvari za samog sebe a i za potrebe drugih pogotovu kad su Setovi za Aranzere u pitanju. U svemu ovome mi dosta pomaze moj otac koji je takodje iskusni muzicar i koji se aktivno i profesionalno bavi muzikom vec duze vreme.

Kao sto sam i ranije napomenuo, pored uzivog nastupa i sviranja bilo koje vrste muzike specijalnost mi je sastavljanje i Pripremanje Muzickih Setova za razne modele klavijatura i aranzera tako da ako ste kupili Novu klavijaturu i trazite dobar set ne trebate da idete dalje ako vec citate ovo zato sto „ste dosli na pravo mesto.“

Poslusajte DEMO snimke i narucite zeljeni SET i uzivajte u njemu s obzirom da mozete biti uvereni u kvalitet koji mi Vama nudimo.


              Daniel Aleksić

Daniel Aleksic rodjen 02-03-1999, kao i njegov stariji brat od strica Nikola, se isto tako aktivno bavi muzikom i stvaralastviom od malih nogu.
Svoj prvi instrument i svoje prve note zasvirao je sa svojim uciteljem Dejanom Pavlovicem, takodje iz Kumanova, pored koga je uspeo da stvori cvrstu osnovu za muzicko obrazovanje i kasnije nastavio da usavrsava svoje steceno znanje.

Trenutno je ucenik 5-og razdreda osnovne skole „Braca Miladinovci“ i isto tako i dalje pohadja casove muzicke skole „Pance Pesev“ gde nastavlja da prosirava svoje muzicko
obrazovanje i usavrsava sluh. Uz sve muzicke aktivnosti mladog talentovanog Daniel-a, veliku ulogu igra i njegov otac, dugogodisnji i iskusni muzicar, koji mu dosta pomaze u njegovom radu.
Pored Harmonike Dugmetare koja je njegov glavni muzicki instrument, Daniel isto kao  Nikola svira i klavijature.
Ova dva talentovana mlada momka sa svojim ocevima muzicarima na celu su na dobrom putu da postanu izvrsni i jedinstveni muzicari s obzirom na trud i rad koji ulazu u muziku svaki dan. Muzicki talenat je Bogom dat ali se isto tako treba gajiti i negovati kao svako drugo zivo bice, inace njegova svetlost i lepota ne moze doci do izrazaja.
Nikola i Daniel sigurno ce zaobici taj problem s obzirom da vredno rade svaki dan i istovremeno uzivaju u svom radu i stvaralastvu, a to je jedno od najvaznijih stvari kad je muzika u pitanju.

Hvala.